Medlemskap

Bli medlem av EMH

 

Eidskog Museums – og Historielag (EMH) ble stiftet 25.mars 1977. EMH eier og driver Eidskog museum som ble godkjent som halvoffentlig museum i 1980. Museet drives som et økomuseum. Fra 1. januar 2010 er stiftelsen en del av det nydannede driftsselskapet Hedmark fylkesmuseum AS, nå Anno museum.

EMH arbeider for allment kulturvern i Eidskog og fører bygdas kulturarv videre til kommende generasjoner under mottoet natur og kultur hånd i hånd. EMH har mange fine arrangement heile året og minst ett arrangement på hvert anlegg. Medlemmer av EMH går gratis inn på Almenninga og Skolemuseet utenom arrangement, og får rabatt på kursavgift.

Det står respekt av den innsats som medlemmene av EMH gjør. Medlemskontingenten, Eidskog-kalenderen og fine arrangement er gode inntektskilder for laget. EMH trenger fleire medlemmer – støttemedlemmer så vel som aktive. Medlemmene oppfordres til å verve minst ett nytt medlem.

 

Støtt opp om kulturvernarbeidet i Eidskog. Bli medlem av EMH!

Kontingentene er som følger:

Enkeltmedlem   Kr. 200,-

Familie               Kr. 300,-

Forening            Kr. 350,

Bedrift                Kr. 600,-

Medlemsskap gir fri adgang i åpningstida og rabatter på arrangementer og kurs. Du får dessuten tilsendt årlige medlemsbrev og fyldig årsmelding.

Ønsker du/dere å bli medlem sendes  navn og adresse til eidskog.emh@gmail.com

Ett svar til Medlemskap

  1. Tormod Bakke sier:

    Jeg ønsker å bli medlem – EMH – enkeltmedlem.

    mh

Det er stengt for kommentarer.